Til den beste jeg vet...

I år så rakk jeg heller ikke å pakke inn bursdagsgaven din, skrive ett vakkert kort, bake kake, kokelere en fabelaktig middag og feire deg. Bursdagen din kokte bort i sykt barn, lang jobbdag og en stk litt lettere stresset Maia, som løp etter Felixen på restauranten. Sorry, Martin, men dette er loddet du trakk - det blir liksom aldri sånn super perfekt, det blir alltid litt heseblesende og litt på halv tolv. Men jammen meg har vi ett godt liv sammen for det.

Det er ingen jeg er så urettferdig kort mot, det er ingen som ser meg så lite sjarmerende som du. Jeg kan være fæl mot deg og jeg kan være urettferdig mot deg. Men det er fordi du står meg så nær at jeg tør, jeg tør være fæl mot deg og jeg tør være lite elskverdig fordi jeg er så trygg på deg. Jeg tror ikke at du trodde at det skulle bli oss den gangen du møtte meg første gang. Det gjorde ikke jeg heller - men jammen ble det oss og jammen var det kjærleik. Sånn ekte kjærleik også - who knew?!

Du er den fineste mannen jeg vet om. Din kjærlighet for meg, for Felix og Nala, den er helt enorm. Du gjør alt for oss, du setter deg selv i siste rekke og du gjør alt for at vi skal ha det bra. Vit at jeg ser det. Jeg ser alt du gjør og alt du er for oss. Jeg beundrer og respekterer deg så utrolig mye. Jeg har ikke ord for alt du har vært for meg gjennom depresjonen. Du har stått fjellstøtt ved min side og aldri viket. Du har tørket tårer, du har holdt i hånden, du har vært der og vært tilstede for meg. Det står sp uendelig respekt av alt du har stått ut med siden vi ble foreldre. Du tar så godt vare på oss -familien vi har skapt sammen.

Når jeg ser på deg, så smiler jeg, for jeg har det så godt. Hver eneste dag gleder jeg meg masse til å bli ferdig på jobb for å komme hjem til deg. Jeg elsker å være sammen med deg, jeg elsker når vi bare er oss. Jeg elsker og prate med deg, jeg elsker og le med deg, jeg elsker og tulle med deg og aller best jeg elsker å være din. Det er så trygt og godt og jeg føler at jeg ikke mangler noe når jeg er sammen med deg. Mange tenker sikkert at jeg er avhengig av deg, det er jeg ikke. Jeg hadde klart meg uten deg i livet mitt, men livet mitt er enormt mye rikere, mye lykkeligere og mye mer helhetlig sammen med deg. Så jeg velger deg! Jeg velger å være sammen med deg hver eneste dag, fordi det er så uendelig fantastiskt!Min fabelaktige mann, jeg sier bare som Kurt Nilsen
I think that you are amazing, you are my guiding star. When everything is changing, I see who you are. I think that you are amazing, you are my guiding star. But now it's for a meaning, I'm looking who you are.
Gratulerer med dagen som var, mannen i mitt liv. Jeg elsker deg! Gaven din er kjøpt, jeg må bare få ut fingeren og pakke den inn. Den som venter på noe godt *fnis*


1 kommentar

  1. Så utrolig fin og hjertevarm tekst ❤ Så heldige dere er som har hverandre, og Felix og Nala 😙

    SvarSlett