Mitt alt

dette bildet er vel ett av de som virkelig fanger essensen av Felix, full av futt og med ett smil på lur


Du sitter på fanget mitt, vi leser brannmann sam boken eller bam som du sier. Du har så fint dratt ordene brannmann og Sam sammen til Bam, fordi har jo ikke tid til å si hele navnet. På samme måte som du ikke har tid til å sitte og spise, for det er så mye du skal rekke. Du hadde heller ikke tid til å bli i magen, for jammen kom du 5 uker før tiden og du kom i rasende fart. Jeg fikk rett og slett mammasjokk med deg, helt fra du så dagens lys 24.06.2015 har det gått i rasende fart.

At du sitter på fanget mitt er ikke noe du gjør lenge av gangen, men du trenger din dose av fangtid. Også gir du klemmer, intense og gode klemmer - du klemmer med hele hjertet ditt. Stort sett går det i slengkyss i farta, for du er alltid på farta og på vei. På vei til lekerommet, på vei til å hente noe, på vei til å si hei til noen, på vei inn til naboen, på vei med Nala på slep. Du sitter sjelden og du gjør alt med hele deg.

Du er flink til å leke, favoritten er småbiler, thomas toget og brannmann sam leker - da kan du holde på lenge. Jeg liker å sitte og se på deg, for det er fascinerende og se på. Du lager lyder og du snakker og du koser deg. Tenk så lite du kan, samtidig som du kan så mye. Du har en enorm empati og omsorg for andre. Du deler gjerne leker, mat og klemmer. Jeg fascineres av at du kan være dypt lei deg, glad, sint og fnisete - alt i løpet av en 2 minutter.

Jeg er så glad vi har landet her, her hvor du har en mamma som gleder seg til å hente deg i barnehagen og som gleder seg til ettermiddagene med deg. For det har ikke alltid vært sånn, men nå er vi her - og her er ett fantastiskt sted. Du har en mamma som elsker deg av hele sitt hjerte og som ikke kunne tenke seg noe bedre enn å leke med deg etter jobb. Disse timene på ettermiddagen er hellige, vi spiser middag, vi leker, vi leser, vi synger, vi tuller og vi er sammen. Vi koser oss så mye med deg vennen min.

Idag er du 2 år og vi har feiret deg hør og bør. Det var en lykkelig gutt som fant sengen 2 timer på overtid, men det gjør ingenting, Bursdag er bursdag og da er alt lov. Gratulerer med dagen gromgutten vår, 2 år tenk (og jeg har ikke eldet ett minutt *fnis*)

3 kommentarer

 1. Gratulerer til flotte Felix 😊 Og så så heldig da, den bilen var jo råkul. Satser på det var skikkelig stas ☺ Så godt å høre hvor dere er nå 😙

  SvarSlett
 2. Hurra for Felix!! :) Er så gøy når de er mer barn enn baby :) Liker definitivt denne perioden bedre.

  SvarSlett
 3. ***PUBLIC SERVICE ANNOUNCEMENT – IMPORTANT ALERT***

  VERY IMPORTANT INFORMATION FOR ALL IN CANADA AND THE U.S.A. AND MEXICO….

  PORTUGAL IS THE BIGGEST, RACIST, ANTI-SPANISH COUNTRY ON THE PLANET!

  I HEREBY ALERT ALL PEOPLE ON EARTH TO NOT BUY FROM PUTUGAL, DO NOT SPEND YOUR HARD, EARNED MONEY GOING THERE AND BOYCOTT ALL PORTUGEE STORES IN YOUR AREA! DON’T BUY THEIR GOODS OR WINES!!!

  THESE XENOPHOBIC RACISTS HAVE TO LEARN AND THE BEST WAY IS TO BLOCK THEM ECONOMICALLY!

  BE CAREFUL FRIENDS:
  https://saynotoracistportugal.neocities.org/

  SvarSlett